AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz dövmek

Kahve falında domuz dövmek

Kahve falında domuz dövmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret eder.

Kahve falında domuz dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Kahve falında domuzu dövmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında domuz dövmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz ve koyun görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulur.

Kahve falında domuz eti pişirdiğini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz kılı görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında domuza benzeyen köpek görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz eti görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzdan bahsetmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir