AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz sürüsü görmek

Kahve falında domuz sürüsü görmek

Kahve falında domuz sürüsü görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuz sürüsü gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bir sürü domuz görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulur.

Kahve falında domuz sürüsü görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış domuz görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında domuza benzemek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz beslediğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında evin önünde domuz görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hasta domuz görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir