AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kökü görmek

Kahve falında diş kökü görmek

Kahve falında diş kökü görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, fenalıkta bulunmaya, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında diş kökü gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında kök diş görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köklü diş görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kök diş çekmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köksüz diş görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kök diş çektirmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş kökü görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kök dişi çektirmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın kökünden söküldüğünü görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir