AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük demir görmek

Kahve falında büyük demir görmek

Kahve falında büyük demir görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında büyük demir gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında büyük demir görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük demir para görmek üzüntülerin sevince döneceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında büyük demir kapı görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında demir yutmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında süleyman demireli görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş demir görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Kahve falında demir yakmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir