Kahve falında süleyman demireli görmek

Kahve falında süleyman demireli görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süleyman demireli gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında demire şekil vermek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş demir beşik görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi demir kapı görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında demir tepsi görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında demir yediğini görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa demir para vermek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir salıncak görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, borçların gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında büyük demir kapı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir