Kahve falında deniz dalgasına kapılmak

Kahve falında deniz dalgasına kapılmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dalgasına kapılmak gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Kahve falında deniz dalgasına kapılmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgaya kapılmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalara kapılmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında dalgaya kapılmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak maddi güç elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında denize kapılmak emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir