AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük cukur görmek

Kahve falında büyük cukur görmek

Kahve falında büyük cukur görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük cukur gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Kahve falında büyük cukur görmek rakiplerine karşı fark atacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evde cukur görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir ev almak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında büyük kartal görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir cami görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ağaca çıkmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir