AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ev almak

Kahve falında büyük bir ev almak

Kahve falında büyük bir ev almak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kazancının çok düşeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir ev almak gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük bir evde yaşamak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük evde oturmak tövbelerinin kabul olacağına, içinin huzurla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir ev temizlemek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde büyük böcek görmek neşeli bir hayat süreceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi büyük görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ev sahibi olmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve güzel ev görmek saygınlık kazanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski büyük ev görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir