AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir cami görmek

Kahve falında büyük bir cami görmek

Kahve falında büyük bir cami görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, saygın biri olacağına, işlerinden de geri kalacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir cami gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında büyük bir cami görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük camiler görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük camiye girmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük camiye bakmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük cami görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük cami görmek rızkının bollaşacağına, işinde terfi alacağına yorulur.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir