AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi büyük balık görmek

Kahve falında mavi büyük balık görmek

Kahve falında mavi büyük balık görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mavi büyük balık gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında mavi büyük balık görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına inanılır.

Kahve falında büyük mavi balık görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük mavi göz görmek çok mutlu olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük mavi deniz görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulur.

Kahve falında mavi büyük deniz görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek maddi gücünü kaybedeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi büyük yılan görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir