AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük canavar görmek

Kahve falında büyük canavar görmek

Kahve falında büyük canavar görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, istediği başarıyı göstereceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük canavar gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında büyük canavar görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canavardan kurtulmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeraltı canavarı görmek düşmanlarını alt edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su canavarı görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Kahve falında canavar kurt görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden çıkan canavar görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda canavar görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canavar balık görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir