AnaSayfa / Genel / Kahve falında canavar balık görmek

Kahve falında canavar balık görmek

Kahve falında canavar balık görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, rahatsızlık vereceğine, elinin bolluk göreceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında canavar balık gördüyseniz:

  • Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında canavar balık görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canavar görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet eder.

Kahve falında canavarla savaşmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canavar doğurmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden çıkan canavar görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında canavar bebek görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah canavar görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük canavar görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir