AnaSayfa / Genel / Kahve falında canavar kurt görmek

Kahve falında canavar kurt görmek

Kahve falında canavar kurt görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında canavar kurt gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında kurt canavar görmek zor günlerin geride kalacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında canavar kurt görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında canavar saldırısı görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının canavar olduğunu görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında canavar öldürdüğünü görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canavar tarafından öldürülmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında canavarı öldürmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında denizden canavar çıktığını görmek mevki edineceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir