AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yanlış bir karar verileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazin kar yağdiğini gördüyseniz:

  • Ben bilirim tarzı yaklaşımlar diyalogları sertleştirebilir.

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazin kar görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaz günü kar görmek hasadının tarlasında kalacağına, işinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazili sinava girmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında alinda yazi görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaz günü görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir