AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş patates görmek

Kahve falında bozulmuş patates görmek

Kahve falında bozulmuş patates görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, akıllı adımlar atacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş patates gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Kahve falında bozulmuş patates görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında namazın bozulmasını görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında bozulmuş sebze görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon bozulması görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş nar görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulan düğün görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, huzur içinde yatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir