AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir üzerinden atlamak

Kahve falında nehir üzerinden atlamak

Kahve falında nehir üzerinden atlamak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, borçlarının artacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında nehirden atlamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında nehire atlamak düşman malından yemeye, bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinden atlamak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz nehir görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında nehir taştığını görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli nehir görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında nehirde balık görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Kahve falında nehirde yılan görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir