AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir işadamı görmek

Kahve falında büyük bir işadamı görmek

Kahve falında büyük bir işadamı görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hasretlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir işadamı gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında büyük bir işyeri görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük iş adamı görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük işyeri görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük iş makinesi görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir işadamı görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük işyeri açmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş başı yapmak kalp kırıklığına neden olacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde yükseldiğini görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir