AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde yükseldiğini görmek

Kahve falında işyerinde yükseldiğini görmek

Kahve falında işyerinde yükseldiğini görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yükseldiğini gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında işyerinde yükselmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde yükseldiğini görmek zor bir döneme gireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında su yükseldiğini görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zıplayarak yükselmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalarla yükselmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında yıldızlara yükselmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek hatalarını düzelteceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusun yükseldiğini görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir