AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük işyeri görmek

Kahve falında büyük işyeri görmek

Kahve falında büyük işyeri görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kötü sözler duyulacağına işarettir.

Kahve falında büyük işyeri gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında büyük işyeri görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük iş makinesi görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir işadamı görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir işyeri görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında büyük işyeri açmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük iş adamı görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet eder.

Kahve falında hayır işi yapmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında işinin olduğunu görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir