AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir işyeri görmek

Kahve falında büyük bir işyeri görmek

Kahve falında büyük bir işyeri görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, musibetlerin yaşanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir işyeri gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Kahve falında büyük bir işadamı görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük iş adamı görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük işyeri açmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir işyeri görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük işyeri görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında büyük iş makinesi görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin iş değiştirdiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir