AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ata binmek

Kahve falında bir ata binmek

Kahve falında bir ata binmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Kahve falında bir ata binmek gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında ata binmek ve düşmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde ata binmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı ata binmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında ata ters binmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sarı ata binmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ata iki kişi binmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet etmektedir.

Kahve falında boz ata binmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir