AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi ata binmek

Kahve falında dişi ata binmek

Kahve falında dişi ata binmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, haksızlıklara uğranılacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi ata binmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında dişi ata binmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta ata binmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mal edineceğine rivayet eder.

Kahve falında gri ata binmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ata binmek koşturmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek ata binmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı ata binmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında iki kişi ata binmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bir ata binmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sabit geliri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir