AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balığın saldırdığını görmek

Kahve falında büyük balığın saldırdığını görmek

Kahve falında büyük balığın saldırdığını görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında büyük balığın saldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında büyük balığın saldırdığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında köpek balığının saldırdığını görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gölde büyük balık görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük çirkin balık görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi büyük balık görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz balık tutmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek güç alacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir