AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, rakiplerine yenileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda büyük balık gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında büyük sayı görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sayılar görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda balık görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Kahve falında sayısız balık görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda balık tutmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık kafası görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, stresini atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir