AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ateş yakmak

Kahve falında büyük ateş yakmak

Kahve falında büyük ateş yakmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin toparlanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük ateş yakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında büyük ateş yakmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ateşle yakmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşte birini yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Kahve falında yemek pişirmek için ateş yakmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayırlı işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında elinde ateş yakmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir