AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı amca görmek

Kahve falında sakallı amca görmek

Kahve falında sakallı amca görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sakallı amca gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında ak sakallı amca görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Kahve falında sakallı amca görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında ölen amca oğlunu görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü amcamı görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amcanın öldüğünü görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen amcaya sarılmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek makamından olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir