AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ağaç dikmek

Kahve falında büyük ağaç dikmek

Kahve falında büyük ağaç dikmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında büyük ağaç dikmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sağlığının geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda ağaç dikmek bazı ortaklıklar kuracağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde ağacı dikmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında mezara ağaç dikmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek gelirinin artacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacı dikmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı ağacı dikmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bekarsa evleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir