AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek yüzünün de güleceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, eşi ile arasının açılacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında mezarda ağaç dikmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezara ağaç dikmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine inanılır.

Kahve falında ağaç fidan dikmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kuru ağaç dikmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çınar ağacı dikmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir