AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara ağaç dikmek

Kahve falında mezara ağaç dikmek

Kahve falında mezara ağaç dikmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda ağaç dikmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara ağaç dikmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında limon ağacı dikmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selvi ağacı dikmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında iğde ağacı dikmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek zor zamanlar yaşanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir