AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline büyük abdest yapmak

Kahve falında eline büyük abdest yapmak

Kahve falında eline büyük abdest yapmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, başına türlü işler geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdestini eline almak her attığı adımı paraya çevireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdesti eline almak kırgınlıklar yaşanacağına, şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında dışarıya büyük abdestini yapmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak sağlığının da yerine geleceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içine büyük abdest yapmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir