AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini beyaz görmek

Kahve falında büyük abdestini beyaz görmek

Kahve falında büyük abdestini beyaz görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini beyaz gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında beyaz büyük abdest yapmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini beyaz görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak kafa olarak daha rahat edileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdestini bozmak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve görmek iyi halin geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti yapamamak haksızlıklara maruz kalınacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kovaya büyük abdest yapmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest yapmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir