AnaSayfa / Genel / Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak çevresinin genişleyeceğine, stresini atacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdesti yapmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yanında büyük abdest yapmak yaşam enerjisine kavuşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yapmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir