Kahve falında bush görmek

Kahve falında bush görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, içinin rahat edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bush gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında aynada burnunu görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz burnu görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında burnun değiştiğini görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin burnunu ısırmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda hızma görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek hayalkırıklığı duyacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top