AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek

Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek

Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kolaylık sağlayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, işlerinin düzene gireceğine, günah işleyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalettir.

Kahve falında burnu açık ayakkabı gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında burnu yırtık ayakkabı görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında açık topuklu ayakkabı görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Kahve falında önü açık ayakkabı görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz açık ayakkabı görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında önü açık ayakkabı giymek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir