AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruşuk gömlek görmek

Kahve falında buruşuk gömlek görmek

Kahve falında buruşuk gömlek görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, zorlukların yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında buruşuk gömlek gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında buruşuk gömlek görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında yüzü buruşuk görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buruşuk kağıt görmek çok mutlu günler geçireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruşuk domates görmek işlerinde çok başarılı olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında buruşuk el görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulur.

Kahve falında buruşuk elbise görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buruşuk etek görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir