AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruşuk etek görmek

Kahve falında buruşuk etek görmek

Kahve falında buruşuk etek görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buruşuk etek gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında buruşuk etek görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü buruşuk görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buruşuk gömlek görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında buruşuk el görmek ruhsal korkularından da arınacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında buruşuk kağıt görmek prestij kaybı yaşayacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında buruşuk domates görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında buruşuk elbise görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir