AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruşuk domates görmek

Kahve falında buruşuk domates görmek

Kahve falında buruşuk domates görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, başarıyla geleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buruşuk domates gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında buruşuk domates görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buruşuk kağıt görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında buruşuk etek görmek kırılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buruşuk elbise görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü buruşuk görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında buruşuk el görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruşuk gömlek görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir