AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruşuk el görmek

Kahve falında buruşuk el görmek

Kahve falında buruşuk el görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında buruşuk el gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Kahve falında buruşuk el görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine tabir olunur.

Kahve falında buruşuk gömlek görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında buruşuk etek görmek daha fazla gelire kavuşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buruşuk kağıt görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında buruşuk domates görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruşuk elbise görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü buruşuk görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir