AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayla tartıştığını görmek

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, başarıya giden yollarını açacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ablayla tartıştığını gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle tartıştığını görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla tartıştığını görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağız tartışması yapmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başkalarının tartıştığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir