AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin tartıştığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kul hakkına girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir akrabayla tartıştığını görmek biraz dinleneceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinle tartıştığını görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına inanılır.

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, sürekli yerinde sayacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerinin tartıştığını görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir