AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokus cikamamak

Kahve falında yokus cikamamak

Kahve falında yokus cikamamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yokus cikamamak gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Kahve falında yokluk çekmek sayılacağına ve sevileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokus cikamamak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında yok etmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yok olduğunu görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı yok etmek sevdiklerini de koruyacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Kahve falında yoklama kağıdı görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet eder.

Kahve falında işyerinin yok olduğunu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir