AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek güzellik ve hayır geleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında burnunun çok kanadığını gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun kanadığını görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek işlerini yoluna sokacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir