AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kan görmek

Kahve falında burnundan kan görmek

Kahve falında burnundan kan görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan kan gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Kahve falında burnundan kan akmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunda kan görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek yeni işlere gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir