AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyatı görmek

Kahve falında ameliyatı görmek

Kahve falında ameliyatı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ameliyatı gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında ameliyat yerinin kanadığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kalp ameliyatı yapmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat olmuş hasta görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat olmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından ameliyat olduğunu görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında dizinden ameliyat olmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiven görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden ameliyat olmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir