AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, ne yapacağını şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından ameliyat olmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak ameliyatı görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından ameliyat olduğunu görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında burnundan ameliyat olmak bekar ise evleneceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz ameliyatı yapmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dizden ameliyat olmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir