AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında hızır aleyhisselamla konuşmak önemli yerlere geleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine inanılır.

Kahve falında hızır aleyhisselamı konuşmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında hızır aleyhisselamı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musa aleyhisselamı görmek çok güzel günler göreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adem aleyhisselamı görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında azrail aleyhisselamı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir