AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz açık ayakkabı giymek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek iyi haberler alınacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında önü açık ayakkabı giymek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında burnu yırtık ayakkabı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burka giymek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında açık kahverengi ayakkabı görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir