AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulmaca doldurmak

Kahve falında bulmaca doldurmak

Kahve falında bulmaca doldurmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulmaca doldurmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında bulmaca doldurmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, dileklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bulmaca çözen birini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kuyu doldurmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk doldurmak afiyette olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak doldurmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında çukura su doldurmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir