AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak doldurmak

Kahve falında toprak doldurmak

Kahve falında toprak doldurmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında toprak doldurmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Kahve falında çuvala toprak doldurmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında toprak doldurmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalettir.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında poşete toprak doldurmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında toprağı poşete doldurmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceplerine para doldurmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir