AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur mercimek görmek

Kahve falında bulgur mercimek görmek

Kahve falında bulgur mercimek görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında bulgur mercimek gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Kahve falında bulgur ve mercimek görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur mercimek görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek çok güzel adımlar atılacağına, borçların kapanacağına delalettir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek bulgur görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yardımda bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir